Smet Jet logo

Smet Jet Academy

Smet Jet stelt veiligheid hoog in het vaandel. Veiligheidsbewustszijn is dan ook één van onze waarden. Van daaruit is onze Smet Jet Academy ontstaan:

Onze Smet Jet Academy verzorgt opleidingen voor zowel operationele medewerkers als voor leidinggevenden. Dit met een sterke focus op veiligheid. Zo verhogen we het veiligheidsbewustszijn van onze mensen en kunnen we deze vaste waarde binnen ons bedrijf versterken met een daling van onze arbeidsongevallen als positief gevolg.

Waarom deze kennis dan niet delen met onze klanten en/of contacten? Onze opleidingen kunnen dus ook voor medewerkers en/of leidinggevenden van anderen bedrijven worden aangevraagd. 

In ons aanbod zitten opleidingen die goedgekeurd zijn door erkende examenorganistaties, o.a. SIR, alsook opleidingen op maat en naar wens van onze klanten. 

We hebben een uitgebreid opleidingscenter opgebouwd waar zowel theorie als praktijk goed toegepast kunnen worden op het daarvoor voorziene oefenterrein. Daarnaast hoeft niemand ver te rijden om examens af te leggen want Smet Jet Academy is een erkende SIR examenlocatie, zowel voor theorie als praktijk!

Een sterke, nauwe samenwerking met het stafbureau van SIR stelt onze trainers in staat om steeds de laatste updates binnen de industriële reiniging te integreren in de opleidingen.

Alle opleidingen, zowel erkende, als op maat gemaakte, kunnen in het Nederlands, Frans of Engels gevolgd worden.

Neem zeker een kijkje in ons opleidingsaanbod!

Contacteer ons

Heb je een vraag voor ons? Stuur ons dan een berichtje. Heb je geen zin of geen tijd om te wachten tot de jobdag en wil je alvast solliciteren? Laat het ons weten. We sturen je zo snel mogelijk een antwoord.

*Deze velden moet je zeker invullen.

HOOFDZETEL
Nijverheidsstraat 3
B-2260 Oevel
cto@smetjet.be

Tel: +32 (0)14 58 75 71
Fax: +32 (0)14 58 14 22
BE0772301924