Smet Jet logo
Industrial cleaning operator met C-rijbewijs
fulltime
Oostende Zandvoorde
Industrial cleaning operator met rijbewijs C - Oostende

Als Smetjetter maak jij deel uit van de Smet Jet Force, een krachtig team van vakspecialisten dat de waarden en normen van ons Smet Jet-verhaal uitdraagt. Wens je hier deel van uit te maken? Het kan! 

 De werkdag

Samen met je team vertrek je vanuit het depot in Oostende naar de klant.

Eenmaal ter plaatse zal jij, samen met je collega, je bezighouden met het uitvoeren van industriële reinigingswerken.
Je ontvet, ontkalkt en reinigt diverse installaties met gespecialiseerd materiaal. Je werkt veilig en houdt rekening met de juiste afspraken betreffende kwaliteit en milieu. 

Als doorwinterde teamspeler ga jij geen uitdaging uit de weg.
Je doorzettingskracht en het feit dat je geen 9-to-5 mentaliteit hebt, zijn grote troeven. Je vindt het normaal om proper werk achter te laten en hebt tijdens de uitoefening van je job meer dan ooit oog voor de veiligheid van jezelf en je collega. Een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, rijbewijs C en basis VCA-attest zijn essentieel. Verder sta je ook open om, via bedrijfseigen interne en externe opleidingen, nodige attesten te behalen. 

*Industriële cleaning is een stiel om te leren. Heb je geen kennis of ervaring in deze sector? Geen probleem! Met onze Smet Jet Academy word je in mum van tijd een expert.

Het Smetjetter - profiel
Industriële cleaning: een mooi salarispakket

Smet Jet biedt jou een voltijds en vast contract. Als startende cleaner verdien je maar liefst 17,4610 euro/uur en ontvang je diverse premies én een verhoogd loon bij bezit van de SIR-certificaten én rijbewijs C (= 18,9370 euro/uur). Daar bovenop ontvang je nog eens eco-cheques!

Mocht dit nog niet voldoende zijn dan bieden wij je, mits de juiste ambitie en mindset, nog eens tal van doorgroei- en carrièremogelijkheden.
Het kan allemaal bij de Smet Jet Force!

Solliciteer en toon ons jouw talent!

Twijfel niet langer en solliciteer hieronder! Ook telefonische bereikbaar  0492/14.40.79 of stuur een mailtje naar cto@smetjet.be

header-ubewxb40f0BF1BX

HOOFDZETEL
Nijverheidsstraat 3
B-2260 Oevel
cto@smetjet.be

Tel: +32 (0)14 58 75 71
Fax: +32 (0)14 58 14 22
BE0772301924